Rätt kläder för alla väder

Men en gubbe som älskar jakt och jag själv som är mer för friluft bara älskar jag när jag hittar butiker som säljer båda delar så att vi kan handla tillsammans och göra en kul grej av det. För visst är det något speciellt att få ha på sig nya snygga och funktionella kläder när man är ute i naturen? Även om man är ute i skogen så vill man kunna klä sig snyggt och ha kläder att lita på, kanske framför allt när det kommer till jaktkläderna som man ibland bär under riktigt tidiga och kalla mornar. Det sista man vill göra i det läget, eller i alla kalla lägen, är att frysa.

Jakt och friluftskläder i samma butik

Jag hittade i alla fall ett företag som säljer både jakt och friluftskläder, nämligen P4H – Jakt & friluftskläder. Dom hade verkligen allt i sortiment och gubben blev även han riktigt imponerad och ville beställa hem nya kläder inför höstens jaktsäsong. Som sagt, det kan vara både riktigt kallt och blött på hösten så ett underställ, mössa, strumpor och ett par rejäla kängor i bra kvalitet fick det bli. Han hittade även ett par riktigt snygga och vattenavvisande camouflagebyxor som han ville ha.

Snygga och funktionella friluftlivskläder

Till mig själv som är lite mer friluftslivsmänniska och älskar att vara ute i naturen, oavsett om det gäller vandring, fixa i trädgården eller utöva aktiviteter hittade jag en hel del kläder jag med. Jag gillar verkligen att klä mig i snygga friluftslivskläder samtidigt som de fyller den funktion de faktiskt ska, och sådana kläder hittade jag inne på P4H.
Så i skrivande stund är det på väg ett par nya byxor med matchande jacka hem till mig. Jag hittade också ett par riktigt snygga friluftsshorts som jag är så himla ivrig att få hem nu till sommaren!