Arbetskläder med innovativ design och kvalitet

Idag vill jag ge ett litet tips till alla mina hantverkarkollegor där ute som skall köpa nya arbetskläder inför sommaren att spana in märker L.brador. Jag kom i kontakt med märket när jag var hos vår återförsäljare senast och skulle prova ut just nya arbetskläder att beställa och fick då syn på detta märke som erbjöd, hör och häpna, arbetskläder i stretchigt material.

Arbetskläder med det skandinaviska klimatet som utgångspunkt

Jag frågade min återförsäljare vad L.brador var för något märke och dom förklarade att det är ett företag som från början utvecklat sina arbetskläder med utgångspunkt att tåla det skandinaviska klimatet samtidigt som de är snygga, bekväma och uppfyller de funktioner hantverkaryrket kräver. Läs mer om L.brador och deras arbetskläder på deras hemsida om ni är nyfikna på mer historia kring dem och deras utbud.

Stretchiga arbetskläder med förhöjd synbarhet

Tydligen är deras trick att arbeta nära de som faktiskt använder kläderna för att utveckla deras sortiment till det allra bästa och efterfrågade när det kommer till kvalitet, funktion och komfort. Därav stod jag nu där och höll i både stretchiga arbetsshorts och tshirtar i stretchigt reflexmaterial att bära nu över sommaren. Snygga vart de också.

Med filosofin och ledorden ”design to work” tillverkar L.brador arbetskläder för oss hantverkare som skall vara säker, funktionell och bekväm. Utöver kläderna jag köpte från min återförsäljare har L.brador alla möjliga sorters kläder i sitt utbud. Alltifrån strumpor till basplagg och kläder med förhöjd synbarhet. Jag är säker på att du inom vilket specifikt område som helst inom hantverkarbranschen kommer hitta alla arbetskläder du behöver till den skönaste och mest funktionella utförandet än det du tidigare testat.

Jag har i alla fall aldrig varit mer bekväm under en arbetsdag som i mina nya stretchiga arbetsshorts. Jag lovar, ni kommer inte att bli besvikna.