Snart åker vi och campar!

Nästa vecka ska jag och några vänner åka och campa. Vi har införskaffat oss campingutrustning i form av bland annat ett stort tält, sovsäckar, liggunderlag och ett campingkök. Det är faktiskt första gången som jag ska campa, men jag känner mig väldigt taggad på denna upplevelse! Vi kommer att vara borta i hela två veckor vilket såklart kommer vara lite utmanande då jag aldrig har gjort detta tidigare men som tur är har jag några vänner med mig som är vana campare och som har koll. Jag hade aldrig vågat åka iväg och campa om det bara hade varit jag.

Camping vid en sjö

Platsen vi ska åka till ligger i norra Sverige, vid en sjö. Det är ett ställe som en av mina vänner tidigare campat på och som tydligen ska vara väldigt vacker. Det ligger precis vid vattnet uppe på en liten kulle, vi kommer alltså vakna till en underbar utsikt varje morgon utanför tältingången! Det ska även finnas flera vackra vandringsleder i området som vi ska genomföra. Vi tar med oss varsin ryggsäck där vi får plats med lite mat, vatten och fika att ta med ut på vandringarna så att vi klarar oss då vissa sträckor är väldigt långa.

Jag drar vidare

Efter två veckors camping kommer jag själva att åka vidare och hälsa på en släkting som bor i krokarna. Mina vänner åker hemåt men jag stannar hos min släkting i några dagar innan även jag åker hem igen. Då jag sällan är uppe i norra Sverige kändes det dumt att inte hälsa på min släkting där när jag ändå är där uppe. Det ska bli mysigt då vi inte har träffats på över fem år, vi har alltså mycket att prata om! Nu ska jag fortsätta packa ner min campingutrustning, hoppas inte jag glömmer något viktigt!