Det kan ibland vara klurigt!

När det kommer till att hålla ordning på allt vad som är släpvagnar, kanske husvagnar eller andra typer av fordon där du behöver koppla släpvagnskontakt, så kan det ibland vara lite klurigt. Har man inte gjort det förr så är det såklart för att det är nytt och man vet inte riktigt hur det funkar, men ibland kan det vara bra att få en liten uppfräschning på hur det ska gå till och därför ska vi idag prata om just utmaningen att koppla släpvagnskontakt.

Valeryd har guiden!

Valeryd är ett företag som är otroligt duktiga på allt när det kommer till släpvagn och husvagn, oavsett vad det gäller. Idag ska jag därför visa en fantastisk sida, länk här https://valeryd.se/fragor-svar/kopplingsschema-for-slapvagnskontakt/, där man kan följa steg för steg hur det ska gå till när man kopplar släpvagnskontakt. Dels får du en lista, steg för steg, i 5 olika delar, hur det funkar med belysningssystem på släp och husvagn. Man börjar med att applicera elkontaktfett på alla kontaktytor och tar sig vidare till att få flera tips om hur man ska sköta om belysningen och liknande.

Du kan enkelt besöka hemsidan via länken https://valeryd.se/fragor-svar/kopplingsschema-for-slapvagnskontakt/ och det är här du dessutom kan läsa om vanliga fel. Detta kan vara toppen om det är något som inte riktigt går som det borde och på så vis kan du få hjälp med att felsöka eller kansket till och med bara hitta felet och i sin tur göra det som krävs för att det ska fungera igen. Här finns det dessutom tydliga kopplingsscheman för olika släpvagnskontakter eftersom det både finns 7-poliga och 14-poliga. Har du sedan några som helst frågor så kan du alltid kontakta Valeryd och helt enkelt få riktigt bra hjälp när det kommer till klurigheter vid koppling av släpvagnskontakt!